De volgende verdieping

Hoe zou het zijn als:

  • je een coach en gelijkgestemden tot je beschikking hebt, waar je terecht kunt met vragen?
  • je samen met andere ondernemers actief bezig bent met stappen zetten richting jullie dromen en doelen. Niet alleen fantaseren, maar ook concrete acties nemen die jou gaan helpen?
  • jouw dipjes van korte tijd zijn, omdat je dan weer geïnspireerd raakt en in beweging gezet wordt?

Dat is wat we doen met De volgende verdieping. Je gaat je verdiepen in wat je al weet qua marketing en je gaat doorgroeien als persoon en ondernemer naar een nieuw level. Je beweegt zowel omhoog als de diepte in.

“Het sparren met elkaar, dingen hardop uitspreken en doelen realiseren, dat zijn slechts een aantal dingen die het zo waardevol maakt voor mij.”

De volgende verdieping helpt je om beter te weten waar je naartoe wilt, makkelijker stappen gaat realiseren en je steeds meer jouw ideale leven gaat leiden. Jij bepaalt namelijk hoe dat eruit ziet en jij mag ervoor kiezen om dat ook echt te gaan leven.

Mastermind voor ondernemers

Waarom bied ik jou dit aan?

Ik zie te veel ondernemers nog in de werknemersmodus waarbij ze nog zoveel van zichzelf moeten, terwijl je als ondernemer juist zelf de regie in handen hebt. Waarom doen waar je niet gelukkig van wordt als je het zelf kunt bepalen? Daar word je alleen maar onzeker en ongelukkig van.

Als trainer/coach laat ik mijn klanten tot waardevolle inzichten komen en zet ik ze daarna ook graag in de actiestand, zodat wat je doet steeds leuker en steeds meer jij wordt. Het is zo mooi om mensen bewust te maken van hun doelen en dromen en die vervolgens te helpen om realiteit te worden ❤️.

Dit kun je verwachten:

GOOD

Koffie met Kirsten

KmK Plus

Planner A1-formaat

Work & Mastermind

Masterclass

€147 per maand

BETTER

Koffie met Kirsten

KmK Plus

Planner A1-formaat

Work & Mastermind

Masterclass

€157 per maand

BEST

Koffie met Kirsten

KmK Plus

Planner A1-formaat

Work & Mastermind

Masterclass

€441 (per 3 maanden)

(omgerekend €147 per maand)

Vind jij de bovenstaande opties interessant, maar wil jij meer? Dan heb ik nog een extra optie voor je, speciaal voor als je in een korte tijd écht grote stappen wilt zetten of specifiek met jouw eigen ‘uitdagingen’ aan de slag wilt gaan.

VIP

Koffie met Kirsten

KmK Plus

Planner A1-formaat

Work & Mastermind

Masterclass

1-op-1 coaching

€1.341 (per 3 maanden)

(omgerekend €447 per maand)

Koffie met Kirsten: het waardevolste kopje koffie dat er bestaat!

Coaching voor ondernemers

Uitleg verschillende onderdelen:

Koffie met Kirsten

Online meeting die 1 x per maand plaatsvindt. We accepteren elkaar zoals we zijn, veroordelen elkaar niet en laten iedereen in hun waarde. Het doel is om elkaar beter te leren kennen, verhalen met elkaar te delen en elkaar zo te helpen en stimuleren.

“Al ben ik nog zo moe, ik probeer er altijd bij te zijn en na afloop heb ik meer energie dan daarvoor.”

KmK+

Online meeting die 1 x per maand plaatsvindt. Je werkt gezamenlijk aan de hand van een planner aan jouw doelen. Belemmeringen en overtuigingen die jou tegenhouden pakken we gaandeweg aan, zodat je stap voor stap jouw zakelijke en privé doelen gaat realiseren.

Let op: de focus ligt op stappen zetten, doelen realiseren en groeien als ondernemer. Het is geen online marketing training.

“Ik vind de planner handig. Sowieso vind ik het fijn om met iedereen te praten/brainstormen, te ontdekken dat je tegen dezelfde dingen aanloopt. Elkaar helpen ook.”

Brainstormen in mastermind groep

Work & Mastermind

Online meeting die 1 x per maand plaatsvindt. Tijdens deze meeting ga je met de groep brainstormen, waardoor je nieuwe inzichten en ideeën krijgt. Aansluitend ga je direct met die ideeën aan het werk. Ik blijf online aanwezig om je te helpen zodra je vastloopt of even niet weet hoe je nu verder moet.

“Ik kan gewoon niet stoppen, zoveel energie en inspiratie!”

1-op-1 coaching

Deze meeting is 1 x per maand en kan zowel online als offline plaatsvinden. Hier gaan wij samen aan de slag. De focus ligt volledig op jou, welke stappen jij wilt zetten en wat jou tegenhoudt. Tijdens deze VIP-coachsessie gaan we diep, wat zorgt voor grote stappen.

“Iemand die er voor mij is, naar mij luistert, mij begrijpt en mij daarna liefdevol uitdaagt om uit mijn comfortzone te komen.”

1 op 1 coaching voor ondernemers

Belangrijk om te weten:

Bedragen zijn ex btw.
Maandelijks of 3 maandelijks opzegbaar, afhankelijk van het traject.

🤔 Twijfel je nog? Vraag dan een gratis gesprek aan met mij.