KMK Plus

Waar de gratis online Koffie met Kirsten een sessie is waar de deelnemers tot heel mooie inzichten komen, is de KmK+ hierop een verdieping.

We werken aan de hand van de KmK+ Planning, waarmee we inzichten omzetten in doelen, acties en resultaat.

Het sparren met elkaar, dingen hardop uitspreken en doelen realiseren, dat zijn slechts een aantal dingen die de deelnemers hebben aangegeven wat het zo waardevol maakt.

De KmK+ helpt je om beter te weten waar je naartoe wilt, makkelijker stappen gaat realiseren en je steeds meer jouw ideale leven gaat leiden. Jij bepaalt namelijk hoe dat eruit ziet en jij mag ervoor kiezen om dat ook echt te gaan leven.

Mastermind voor ondernemers

Waarom bied ik jou dit aan?

Met de 1-op-1 VIP-coaching ga ik individueel met je aan de slag. Echter is dit niet voor iedereen te betalen. Met de pakketten hieronder bied ik ook ondernemers met een kleinere beurs drie mogelijkheid om zich wel door mij te laten coachen.

Coaching voor ondernemers

Uitleg verschillende onderdelen:

Koffie met Kirsten

Online meeting die 2 x per maand plaatsvindt. We accepteren elkaar zoals we zijn, veroordelen elkaar niet en laten iedereen in hun waarde. Het doel is om elkaar beter te leren kennen, verhalen met elkaar te delen en elkaar zo te helpen en stimuleren.

“Al ben ik nog zo moe, ik probeer er altijd bij te zijn en na afloop heb ik meer energie dan daarvoor.”

KmK Plus

Online meeting die 1 x per maand plaatsvindt. Je werkt gezamenlijk aan de hand van een planner aan jouw doelen. Belemmeringen en overtuigingen die jou tegenhouden pakken we gaandeweg aan, zodat je stap voor stap jouw zakelijke en privé doelen gaat realiseren.

Let op: de focus ligt op stappen zetten, doelen realiseren en groeien als ondernemer. Het is geen online marketing training.

“Ik vind de planner handig. Sowieso vind ik het fijn om met iedereen te praten/brainstormen, te ontdekken dat je tegen dezelfde dingen aanloopt. Elkaar helpen ook.”

Brainstormen in mastermind groep

Work & Mastermind

Online meeting die 1 x per maand plaatsvindt. Tijdens deze meeting ga je met de groep brainstormen, waardoor je nieuwe inzichten en ideeën krijgt. Aansluitend ga je direct met die ideeën aan het werk. Ik blijf online aanwezig om je te helpen zodra je vastloopt of even niet weet hoe je nu verder moet.

“Ik kan gewoon niet stoppen, zoveel energie en inspiratie!”

KmK: het waardevolste kopje koffie dat er bestaat!

Dit zijn de 3 nieuwe pakketten:

KmK Advanced

Koffie met Kirsten

KmK Plus

Work & Mastermind

1-op-1 coaching

Niet €79 maar €69 per maand

KmK Master

Koffie met Kirsten

KmK Plus

Work & Mastermind

1-op-1 coaching

Niet €99 maar €96 per maand

KmK Expert

Koffie met Kirsten

KmK Plus

Work & Mastermind

1-op-1 coaching

Niet €129 maar €99 per maand

Vind jij de bovenstaande opties interessant, maar wil jij meer? Dan heb ik nog een extra optie voor je, speciaal voor als je in een korte tijd écht grote stappen wilt zetten of specifiek met jouw eigen ‘uitdagingen’ aan de slag wilt gaan.

KmK VIP

Koffie met Kirsten

KmK Plus

Work & Mastermind

1-op-1 coaching

Niet €479 maar €399 per maand

1 op 1 coaching voor ondernemers

1-op-1 coaching

Deze meeting is 1 x per maand en kan zowel online als offline plaatsvinden. Hier gaan wij samen aan de slag. De focus ligt volledig op jou, welke stappen jij wilt zetten en wat jou tegenhoudt. Tijdens deze VIP-coachsessie gaan we diep, wat zorgt voor grote stappen.

“Iemand die er voor mij is, naar mij luistert, mij begrijpt en mij daarna liefdevol uitdaagt om uit mijn comfortzone te komen.”

Belangrijk om te weten:

KmK Plus Planner t.w.v. € 20 wordt separaat in rekening gebracht
Bedragen zijn ex btw.
Maandelijks opzegbaar

🤔 Twijfel je nog? Vraag dan een gratis gesprek aan met mij.

Menu